Online Randevu Labaratuar Sonuç

DOĞUMU GERÇEKLEŞTİREN DOKTORLARININ İSMİNİ VERDİLER

03 Agustos 2018 105 Görüntülenme
DOĞUMU GERÇEKLEŞTİREN DOKTORLARININ İSMİNİ VERDİLER

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Elif Gözdemir’in hastanemizde dünyaya getirdiği ilk bebeğe ismi verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Lale de bebeğe bir Cumhuriyet Altını hediye etti.

Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nde hasta kabulüne başlayan Yrd. Doç. Dr. Elif Gözdemir, ilk doğumunu 3 Kasım sabahı saat 05:20 sularında gerçekleştirdi. İsmail ve Fadime Kılıç çifti, uzun süredir bekledikleri ilk bebeklerine bu doğumla kavuştular. Doğumun ardından mutlu çift, doktorları Yrd. Doç. Dr. Elif Gözdemir’e büyük bir sürpriz yaparak bebeklerine doktorlarının ismi olan 'Elif' ismini verdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Servet Lale, Başhekim Seda Bozkurt Kırım, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Elif Gözdemir, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ferhat Çatal da aileyi ziyaret ederek mutluluk dileğinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Lale ziyaretinde minik Elif’e bir Cumhuriyet Altını hediye etti.

İsmail ve Fadime Kılıç çiftine minik Elif ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyoruz.

Konu Hakkında Yorumlarınız Yorum yapmak için adınızı ve düşünclerinizi yazmanız yeterlidir.