Hastanemizde dahiliye akşam polikliniği pazartesiden cumartesiye (pazar günleri hariç) haftanın 6 günü saat 23.00'a kadar hizmet vermeye başladı.  Romatoloji, geriatri, endokrinoloji, hematoloji, gastroentereloji yandal uzmanlıkları bulunan akademik kariyer yapmış, deneyimli ve özenli çalışan dahiliye hekimlerimize ulaşmanız artık çok daha kolay. Hem işleriniz aksamasın hem de sağlık gereksinimlerinizi ertelemeyin.

7/24 (0312 284 08 08 numaralı hattımızdan) randevu oluşturabilirsiniz.

"Dahiliye (İç Hastalıkları) tıp branşları içinde en geniş kapsamlı hastalık-tedavi profiline sahiptir.  Yan dal uzmanlıkları ile birlikte birçok hastalığın özellikle de kronik hastalıkların önleyici tedavisi ve erken tanısı-takibi için vazgeçilmezdir. Dahiliyede hastaların kapsamlı değerlendirmesi yapılır. Bu nedenle hastalar herhangi bir hastalığın başlangıç belirtilerini yaşadıklarında veya hangi branşa gitmeleri gerektiğini bilemedikleri durumlarda da ilk önce  başvurmaları gereken branştır. Çünkü dahiliye de hastalar bütüncül bir bakış açısıyla degerlendirilir ve gerektiğinde en doğru şekilde diğer branşlara yönlendirilir.  Dahiliyede hekimlerin başarısının anahtarı ise geniş bir alanda tedaviler yürüttükleri için sürekli gelişim, çok yönlü olmak, iyi bir dinleyici olmak, ayrıntılara önem vermek ve sürekli olarak bilimsel çalışmaları takip etmektir."

Siz Sağlıklı Olun Yeter